top of page

Red Schiphol: Binnenkort op een Billboard bij Jou in de buurt!

Updated: Aug 30, 2023

We kunnen eindelijk met onze abonnees delen wat de volgende grote stap is in onze campagne om Schiphol te redden. Vanaf dit moment zullen billboards in Den Haag en Amsterdam anderen op de hoogte stellen van de campagne waar jij al deel van uitmaakt!


Nederland zit vol met mensen die het belang van Schiphol inzien. Het zit ook vol met mensen die liever hun tijd besteden aan de echte wereld en er weinig van in virtuele ruimtes doorbrengen. Onze campagne is voor alle mensen, niet alleen degenen die vertrouwd zijn met het internet en sociale media. De beste manier om zulke mensen te bereiken, is in de echte wereld.Een paar dingen zijn ons de laatste tijd duidelijk geworden. Sociale media, hoewel dit een goed hulpmiddel is om contact te leggen met degenen online die de waarde van het grootste vliegveld van Nederland erkennen, is natuurlijk beperkt tot degenen die minder tijd besteden aan het internet. Sociale media, zoals je ongetwijfeld hebt gezien, zijn ook gepolariseerd, en degenen die het hardst schreeuwen, worden het duidelijkst gehoord. Het is geen plek voor organische, redelijke discussie.


De zwijgende meerderheid omarmt Schiphol - kijk maar naar het aantal passagiers in juli dat terugkeert naar het niveau van 2019, zo'n zes miljoen. Het is tijd dat de meerderheid ons hoort en Red Schiphol leert kennen als een middel om hun stem te laten horen door een stagnerende politiek die te veel tijd besteedt aan het toegeven aan de anti-Schiphol minderheid.Het doel van onze billboards is om Nederlanders te laten zien wat er op het spel staat als ze geen actie ondernemen tegen richtlijnen van een regering die demissionair is verklaard. De boodschappen zijn geestig, maar herinneren de mensen die ze zien aan de ernstige risico's als ze niets doen.


Het gesprek rond Schiphol moet de mening weerspiegelen van iedereen die in dit land woont. Onze billboards gaan die mensen uitnodigen om deel te nemen aan wat nu meer lijkt op een monoloog dan op een dialoog, en balans te brengen in de discussie over hoe Schiphol en de toekomst van Nederland eruit zou moeten zien.


Vertel je vrienden en familie om uit te kijken naar de billboards terwijl ze in de stad zijn - en nog beter, maak een foto van jezelf voor de billboards! Tag ons op Twitter. Laten we het echte gesprek op gang brengen.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page