top of page

De verkiezingen komen eraan - zorg ervoor dat je kandidaten Schiphol willen redden

Onze supporters komen uit alle lagen van de bevolking. Degenen die onze petitie hebben ondertekend, ongeacht wie ze zijn, zijn eensgezind in het erkennen dat Schiphol van cruciaal belang is voor de Nederlandse economie, het toerisme en gezinnen die afhankelijk zijn van het luchtvervoer.


Schiphol biedt werk aan 133.000 mensen, ondersteunt €18 miljard van de Nederlandse economie [SEO], en is een koploper in Europese luchtvaart innovatie. Het krimpen van Schiphol zal reizen alleen maar duurder maken voor Nederlandse gezinnen en bedrijven, ten gunste van andere hubs zoals Heathrow en Charles De Gaulle - en dat alles zonder enige impact op de wereldwijde uitstoot.


Als je lid bent van een politieke partij, heb je de kans om moties in te dienen bij evenementen, waaronder het congres van je partij. De verkiezingen voor de Tweede Kamer naderen en jouw stem zal meer dan ooit gewaardeerd worden door de kandidaten. De minderheid van onredelijke anti-vliegactivisten zal ervoor zorgen dat hun stem gehoord wordt; het is tijd voor de redelijke meerderheid om zich uit te spreken!


Met het oog op degenen die het belang van Schiphol inzien en hun stem wil laten horen makkelijker te maken, hebben we een universele motie opgesteld. Deze motie is bedoeld om naar partijkandidaten te sturen en bevat sterke argumenten waarom de luchthaven gesteund en erkend moet blijven worden voor haar waarde.


Uitgangspunt voor je eigen motie


De motie is een uitgangspunt en is bedoeld om te worden aangepast aan je eigen mening over waarom Schiphol belangrijk is.


Het is ook de moeite waard om te onthouden dat de motie het meest overtuigend zal zijn als deze wordt aangepast aan de centrale overtuigingen van de partij waar het kandidaat-lid van is - sterker voor pro-luchtvaart partijen, en zachter voor partijen die overwegen de inkrimping van Schiphol te steunen.


Klik hier voor de motie in PDF-formaat:

MOTIE VOOR HET PARTIJCONGRES
.pdf
Download PDF • 129KB

Klik hier voor de motie in Word-formaat:

MOTIE VOOR HET PARTIJCONGRES
.docx
Download DOCX • 49KB

Meld correcties of aanvullingen op info@redschiphol.nl


Als je dat nog niet hebt gedaan, teken dan onze petitie aan de Tweede Kamer om Schiphol te redden – en vergeet deze niet te delen met je vrienden en familie.

Kommentare


bottom of page